România normală, modernă sau circ? Duminică facem istorie!

Românii au votat pentru o Românie normală
noiembrie 11, 2019
Memorandumul pentru CEO, adoptat
decembrie 30, 2019
Arata tot

România normală, modernă sau circ? Duminică facem istorie!

Cum s-au văzut cele două ieșiri publice de ieri? Klaus Iohannis într-un dialog civilizat, cu răspunsuri din care am putut să aflăm lucruri, și Viorica Dăncilă, care timp de două ore l-a atacat pe președinte fără să poată să aducă o singură probă. Dăncilă a fost incapabilă să facă o afirmație care să vizeze România, preferând să rămână în zona circului și a dezinformărilor.

A continuat și seara trecută campania de dezinformare pe care PSD a practicat-o în această campanie electorală.

Este sigur: Klaus Iohannis este pregătit pentru încă un mandat, Viorica Dăncilă și PSD sunt pregătiți oricând să facă circ și să mintă.

Tot aseară s-a demonstrat și că alegerea acestui format de discuții, cu mai puțini interlocutori, a fost eficient, acoperit întregul spectru de curente de opinie fiind discuții pe politică externă, economie și justiție, infrastructură sau energie.  Justiția a fost o temă abordată cu mare interes și trebuie să ne readucem aminte că președintele a oprit 70% din efectele toxice ale legilor justiției și a organizat Referendumul, care a avut un impact major în societate.

Klaus Iohannis păstrează traiectoria pro-europeană, în timp ce pesediștii, prin acțiunile lor, au adus prejudicii țării noastre.

Președintele a vorbit și pentru votanții USR-PLUS, PMP, etnicii maghiari, pentru românii din Diaspora, dar și pentru publicul PSD, care merită un un partid reformat, democratic.

Românii au de ales între un președinte serios, puternic și care a demonstrat că știe ce are de făcut pentru România și face o persoană care își ascunde ignoranța cu atacuri josnice și dezinformări.

Duminică, 24 noiembrie, facem istorie! România fără PSD!

#pentruORomânieNormală